nlc.hu
Sztárok
Hogy vásárolnak a sztárok? Kényeztesd magad, mint egy celeb!

Hogy vásárolnak a sztárok? Kényeztesd magad, mint egy celeb!

Bizony, a sztárok is imádnak vásárolni és plázákba járni. Mit tegyél, ha Te nem tudsz elugrani egy Beverly Hills-i bevásárlóközpontba, de mégis valami másra vágysz?

 

Túlélted az iskolakezdést? Kényeztetesd magad, ahogy a sztárok

Lehet, hogy Te is úgy döntesz, hogy ideje felpróbálni néhány trendi őszi darabot, mint Paris Hilton?  

Túlélted az iskolakezdést? Kényeztetesd magad, ahogy a sztárok

 

Szeretjük a plázákat, még akkor is, ha épp nem futunk össze Brad Pitt-el és Angelinával. Itt egy kupacban a legdögösebb divatmárkákat és legvadabb telefonokat is megtaláljuk, ez csajos partik és szerelmes összebújások színhelye, ahol ellazulhatunk, amíg a kölykök játszanak…

Mit tegyél, ha Te nem tudsz elugrani egy Beverly Hills-i bevásárlóközpontba, de mégis valami másra vágysz? Íme négy szempont, amelyet az első magyarországi plazában, a sok új szolgáltatással  kecsegtető Duna Plazában hallottunk:

1.      Hódíts a szépségeddel – bankkártya nélkül is  
A szépítkezéshez itt minden kelléket megtalálok. Szeretem az üzletek családias hangulatát, a Marionnaud-t, de ha nem vásárolok, és véletlenül otthon marad a smink készletem vagy a fogkefém, akkor beugrom az első emeleti budoárba, ahol mindez ingyenes! Ragyoghatok  akár pénztárca és bankkártya nélkül is, mint egy igazi sztár… – újságolja egy vadonatúj divat szerint öltözött elegáns harmincas, aki a közelben dolgozik.

2.      Szerelmem a divat
Királyság a Duna Plaza! A legmenőbb márkák mellett kevésbé drága holmikat is találunk és elég sok az akció. Van bőven próbafülke, az eladók pedig kedvesek, nem kezelnek le csak azért, mert tinédzserek vagyunk. Kedvenceink a H&M, az Orsay, a Tally Weil,  a Promod, a GAS, a Reserved és a Converse – hadarja két hosszúhajú  tinilány, egymás szavába vágva.

3.      Egy anya is lehet sztár!
Ha én sztáranyuka lennék, tuti, hogy a Duna Plazát választanám! Ami még a sulihoz kellett, megvettük az Intersportban. A baba-mama szobában megmelegítettem az ebédet, a picit  tisztába tettem, és nyugisan megszoptattam. És mekkora ötlet a családi WC! Végre senkisem kiabált, hogy miért hozom be a női mosdóba a kisfiamat – meséli egy bombázó alakú farmerszoknyás anyuka, mosolygó babát tolva maga előtt a babakocsiban, mögüle egy 6 éves forma kissrác  kukucskál ki.

Túlélted az iskolakezdést? Kényeztetesd magad, ahogy a sztárok
 
 

4.      Legyél Te a szerencsés – nyerj egy autót!
 5 éve itt találkoztam a férjemmel – villantja rá sztárszépségű fogsorát egy George Clooney kinézetű pasira csinos párja. Itt sétáltunk és véletlenül tudtuk meg, hogy autót nyerhetünk, még vásárolnunk sem kell hozzá.  Lementünk a metro kijáratnál található földszinti információs pulthoz, regisztráltunk és bízom benne, hogy újra szerencsénk lesz!

Gyere el a Duna Plazaba  és regisztrálj  szeptember 23-ig, mert egy gyönyörű, vadiúj Renault Clio lehet a tiéd! Ha hétvégén regisztrálsz, még a benzinpénzt is nyerhetsz *

És ne hagyd ki az online nyereményt se!   Ha itt regisztrálsz,  egy 2 személyes kényeztető   wellness hétvégét is nyerhetsz a mátraházi Hotel Residence Ózon ****  superior-ba.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top