Sztárok

Egymást fenyegetik a magyar celebek

VV Olivér könyvet ír - Alekosz is, csak úgy mondjuk -. VV Éva szerint Olivér fél milliót kért kölcsön tőle, hogy kiadhassa könyvét, de a nagyszájú lány nem adott neki. Évike szerint kebelbarátja ezért haragudott meg rá. Az egyik a Borsnak sírt, a másik a Facebookon szitkozódik...

Egymást fenyegetik a magyar celebekVV Éva a Borsnak úgy fogalmazott: egyik nap hívást kapott Olivértől, hogy a könyvére kéne fél millió forint. “Megkérdeztem tőle, hogy mi lett azzal a pénzzel, amit keresett? Mindenki tudja, hogy nagy lábon él…A villalakók közül az én családom van a legnehezebb anyagi helyzetben”- pletykálta ki Éva, aki “teljesen elhűlt Olivér kérésen, és azt mondta neki: kérjen Alekosztól mégis ő csak ő a milliomos. Olivér állítólag egy SMS-t küldött két nappal később a lánynak, amiben közölte: nem volt szüksége a pénzre, csak tesztelte a lányt, mennyire jó barátok, és bizony megbukott. Majd amikor a magát vagánynak tartó Olivér meglátta az újságcikket a Facebook üzent Évikének. “Évike szerint a villalakóktól tarhálok a könyvemre pénzt. Mivel az elmúlt hét hónapot végig nyomorogtam, ezért feltétlenül hozzá kellett fordulnom, aki többszörös milliomos lett… Nem baj Évike, sok sikert kívánok neked az életben! Remélem, hogy egyszer valaki majd elmondhatja, hogy >. Részemről az egész bohózatot lezártnak tekintem, és ígérem, hogy a Himalája méretű szarkupacot rólad nem teregetem ki”- vágta oda volt kebelbarátjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top