Sztárok

Stohl elbúcsúzott szeretteitől

Jogerősen tíz hónap letöltendő börtön büntetést kapott Stohl András, és már tegnap délután úgy tűnt, mintha búcsúzkodna.

Stohl elbúcszúzott szeretteitőlEz nem is véletlen, hiszen a Café TV stábjának Stohl és ügyvédje elmondta: szeretnék ha a lehető leghamarabb elkezdhetné büntetését a színész. Amikor Stohl kijött a bíróságról úgy beszélt szeretteivel és barátaival, mint aki már búcsúzkodik. Kollégái szerint egyébként András felkészült a börtönre… “Ne aggódj, Papi. Hamar nekiugrunk és megcsináljuk!” – mondta a bíróság előtt Stohl a döbbent Bodrogi Gyulának, majd lányához Rebekához fordult: “Ez a lehető legjobb, ami történhetett. Nem olyan vészes ez. Ki fogom bírni” – súgta oda gyermekének.
A bírónő és az általános vélemény szerint is valóban ez a legjobb, ami a színésszel történhetett: ha felfüggesztettet kap, népharag zúdul rá, a rövid börtön után viszont tiszta lappal folytathatja. “Igazságosnak tartom az ítélet. Természetesen félek a börtöntől, de ki nem? Azt gondolom, aki elkövetett valamit, annak meg kell kapnia érte a büntetését. Megkaptam. Hogy mikor vonulok be? Azt még egyeztetni kell. Jó lenne minél hamarabb túlesni rajta…” – olvasható a Borsban.
Míg tegnap délután azt mondta Stohl és ügyvédje, hogy a lehető leghamarabb szeretnénk elindítania  büntetést letöltést, addig estére a színész már úgy nyilatkozott, talán munkái miatt mégis jobb lenne, ha nyáron (azaz 2012-ben) vonulna börtönbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top