nlc.hu
Sztárok
Stohl elbúcsúzott szeretteitől

Stohl elbúcsúzott szeretteitől

Jogerősen tíz hónap letöltendő börtön büntetést kapott Stohl András, és már tegnap délután úgy tűnt, mintha búcsúzkodna.

Stohl elbúcszúzott szeretteitőlEz nem is véletlen, hiszen a Café TV stábjának Stohl és ügyvédje elmondta: szeretnék ha a lehető leghamarabb elkezdhetné büntetését a színész. Amikor Stohl kijött a bíróságról úgy beszélt szeretteivel és barátaival, mint aki már búcsúzkodik. Kollégái szerint egyébként András felkészült a börtönre… “Ne aggódj, Papi. Hamar nekiugrunk és megcsináljuk!” – mondta a bíróság előtt Stohl a döbbent Bodrogi Gyulának, majd lányához Rebekához fordult: “Ez a lehető legjobb, ami történhetett. Nem olyan vészes ez. Ki fogom bírni” – súgta oda gyermekének.
A bírónő és az általános vélemény szerint is valóban ez a legjobb, ami a színésszel történhetett: ha felfüggesztettet kap, népharag zúdul rá, a rövid börtön után viszont tiszta lappal folytathatja. “Igazságosnak tartom az ítélet. Természetesen félek a börtöntől, de ki nem? Azt gondolom, aki elkövetett valamit, annak meg kell kapnia érte a büntetését. Megkaptam. Hogy mikor vonulok be? Azt még egyeztetni kell. Jó lenne minél hamarabb túlesni rajta…” – olvasható a Borsban.
Míg tegnap délután azt mondta Stohl és ügyvédje, hogy a lehető leghamarabb szeretnénk elindítania  büntetést letöltést, addig estére a színész már úgy nyilatkozott, talán munkái miatt mégis jobb lenne, ha nyáron (azaz 2012-ben) vonulna börtönbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top