Sztárok

Visszatér a TV2 sztárja

A FEM3 szeptember 19-én induló új műsorában Joshi Bharat hírességekkel beszélget. A csatorna szerint, ez majd most más lesz, mint a többi ilyen műsor. "A félórás mélyinterjúk során titkokra, drámákra, szerelmekre derül fény"- tényleg másnak tűnik, mint a többi celeb talkshow...

Visszatér a TV2 sztárja“Meglepő és váratlan reakciókkal, könnyekkel, drámai sorsokkal szembesültem a felvételek során. Mielőtt elindul a kamera, mindegyik beszélgetőtársamnak elmondom, hogy nem érdekel az eddig felépített image-ük, nem érdekel, amit eddig nyilatkoztak, engem az emberi oldaluk és a lelkük megismerése vezérel a beszélgetések során. Bízom benne, hogy a műsor által a nézők jobban megismerhetik azokat az embereket, akiket nap, mint nap látnak a televízióban és az újságokban” – nyilatkozta Joshi Bharat, aki a Másképpen című műsor házigazdája lesz.  Az első műsorban egyébként Tóth Vera lesz a vendég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top