Sztárok

Az RTL műsorát népszerűsítette a TV2 sztárja

Kínos helyzetbe hozta magát a tavalyi Megasztár 2. helyezettje, amikor a műsor legnagyobb ellenfelét az X-Faktor népszerűsítette, igaz nem szándékosan.

Megbünteti a TV2 Kökény Attilát?A Bors egyik olvasója készítette a fotót, amelyen együtt pózol Tóth Vera, Kökény Attila és Nagy Feró. A fénykép vasárnap, Erdélyben készítette a felvételt. A rögzített pillanat különlegessége, hogy a TV2 két felfedezettje, a Megasztár 1 győztese, illetve a Megasztár 5 legjobb férfihangja a konkurens tévéműsor, az X-Faktor szimbólumát mutatja a kezével, míg Feró, az RTL Klubon futó énekverseny mentora mosolyog mellettük.
Verára nézve kevésbé kínos a dolog, hiszen már nem köti szerződés a TV2-höz, ám Attila lapunk információ szerint négy évre elkötelezte magát az őt híressé tevő csatornánál, ezért meggondolatlan döntés így fotózkodni a részéről. “Jó haverok vagyunk Feróval, régóta ismerjük egymást a zenei életből. A koncertek után a színpad mögötti VIP-sátorban üldögéltem vele és Tóth Verával, amikor egyszer csak elénk toppant valaki, és arra kért minket, hogy pózoljunk neki X jelet mutatva egy kizárólag magáncélra készített kép erejéig. Mivel én mindig eleget teszek a rajongók kéréseinek, beálltunk a fotóra. Soha nem gondoltam volna, hogy nyilvánosságra hozza. Nem akartam én a TV2 ellen tenni. Nagyon sokat köszönhetek a Megasztárnak, és most is teljes erővel kiállok a műsor mellett” – magyarázkodott Kökény a Borsnak. A TV2 nem akarta kommentálni az ügyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top