Sztárok

Claudia ma is fizeti apja számláit

A héten a Blikk azt írt: Liptai Claudia már két hónapja nem támogatja apját anyagilag. Az újságokon keresztül üzengető papa szomszédai szerint azonban ez nem így van.

Claudia ma is fizeti apja számláit“Szűkösen jövök ki a nyugdíjamból ezért a lányom minden hónapban küldött nekem pénzt…Fogalmam sincs mi történt, mert sem júliusban, sem augusztusban nem jött hozzám senki, pedig nagy szükségem lenne a pénzre”- kesergett Liptai apja, ezúttal a HOT! magazinnak. Az öregúr állítása szerint Claudia már két hónapja “nem visz neki pénzt”, csakhogy a szomszédok szerint nem erről van szó. “Nem jól gazdálkodott a pénzzel. A házban legalábbis ezt beszélik. Nem fizette be a számlákat és közösköltség-elmaradása is volt”- állítja a szomszéd, aki szerint Claudia egyáltalán nem szűkmarkú az apjával. “A házban azt beszélik, hogy Claudia most is támogatja apját, de nem adja neki kézbe az összeget, hanem befizeti a számláit…”- olvasható a magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top