Sztárok

New Yorkba költözik a Jóban Rosszban színésznője

Csütörtökön az Egyesült Államokba utazik Brózik Klári, és még maga sem tudja, mikor jön haza. A színésznő nyár elején jelentette be, hogy hat év után kiszáll a Jóban Rosszban sorozatból.

New Yorkba költözik a Jóban Rosszban színésznőjeKlári azért utazik éppen az Egyesült Államokba, mert ott él jó barátnője, Novák Heni, aki egykor maga is a Jóban Rosszban sorozatban szerepelt. Amikor Klári tavaly Amerikában járt, már akkor is találkozott Henivel és kedvesével, Noszály Sándorral. Persze a barátok meglátogatásán kívül más célja is van Klárinak, szeretné még jobban megtanulni az angol nyelvet. Hogy mikor tér vissza Magyarországra, azt még maga sem tudja. Mindenesetre nem költözik végleg az Államokba, szeretne hazajönni és folytatni színésznői karrierjét. Abban biztosak lehetünk, hogy nem a Jóban Rosszban stúdióban fog dolgozni, úgyhogy a mostani búcsú a TV2 sorozatától örökre szól. Goodbye Csillagkút! Welcome to New York!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top