Sztárok

Stohl: nem kérek halasztást

A bíróság várhatóan szeptember végén küldi el a behívót Stohl Andársnak. hogy melyik börtönbe megy még egyelőre nem tudni.

Stohl: nem kérek halasztástTegnap három információ látott napvilágot arról, hogy Stohl András mikor vonul börtönbe. Az egyik szerint már a héten börtönbe megy, a másik szerint szeptember végén, a harmadik szerint csak jövő nyáron…  “Megszületett tegnap délután a végleges döntés. Stohl András nem kér halasztást a büntetés végrehajtás megkezdésének elhalasztására. Amikor a büntetés végrehajtás a saját maga rendszere szerint kiküldi Stohl Andrásnak az értesítést a bevonulásról, akkor védencem annak eleget fog tenni. És az ott megjelölt helyen és időben meg fog jelenni…A behívás még idén várható, hetente vannak behívások. Körülbelül a tárgyalás után 3-4 héttel vélhetőleg András megkapja a sajátját”- mondta ma reggel a Mokkában Ruttner György, Stohl András ügyvédje. “Jobb a családnak és jobb Andrásnak is, ha minél hamarabb megkezdi ennek az öt hónapos büntetésnek a letöltését…Bevonulnia mindenkinek a Nagy Ignác utcai gyűjtőbe kell, így Andrásnak is. Hogy hol kell letölteni tényleges a büntetést, azt még mi sem tudjuk”- mondta az ügyvéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top