Sztárok

Vastag Csaba váltja Gáspár Lacit

Gáspár Laci ősszel nem vállalt fellépést a fáraó szerepében, a Madách Színházban, így most Vastag Csaba vehette át a helyét.

Vastag Csaba váltja Gáspár LacitA világhírű musicalszerző, Andrew Lloyd Webber korábban ódákat zengett Gáspár Laci képességeiről, és őstehetségnek nevezte az énekest. A József és a színes szélesvásznú álomkabát című Webber-musicalben az egykori megasztáros már három éve alakítja a fáraó szerepét, ám úgy döntött, elfoglaltságai miatt az őszi szériából kimarad, így ebben a szezonban több lehetőséghez juthat Vastag Csaba, aki újoncként formálja meg a karaktert. „Nagyon megtisztelő volt a megbecsülés és a szeretet, amivel fogadtak a Madách társulatánál. Igyekeztem ezt megszolgálni. Mostanra annyi feladatom lett, hogy nem tudtam volna teljes figyelemmel a szerepre koncentrálni, így úgy döntöttem, kimaradok egy szezonból. Készülök az új lemezemre, a napokban jött ki az új dalom, amihez hamarosan klipet forgatunk, és a családommal is szeretnék minél több időt tölteni, hiszen nemrég született meg a fiam. Tavasszal viszont visszavárnak a szerepre, akkor Csabával és két másik kollégával váltva alakítjuk majd a fáraót” – mondta Gáspár Laci a Borsnak, aki nagyon kíváncsi, hogy vajon az X-Faktor győztese hogyan oldja meg ezt a feladatot. „Élőben még nem hallottam őt énekelni, de karakteres előadónak tartom. Azt gondolom, neki is fog tetszeni ez a feladat, hiszen nagy élmény és kihívás. Azt tanácsolnám neki, hogy ne nézze meg senki előadását, hagyja, hogy kialakuljon a saját fáraókaraktere” – tette hozzá Gáspár Laci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top