Sztárok

Keresztes megverte Gesztit

Németh Katica tavalyi kiesésén felbuzdulva ütötte mentortársát Keresztes Ildikó. Az összetűzés pikáns béküléssel zárult.

Botrány az X-Faktorban! Keresztes megverte GesztitMuri Enikő mellett egy másik tavalyi nagy reménység, Németh Katica is feltűnt tegnap este az X-Faktorban. Az énekeslány, akit tavaly Geszti Péter nem engedett tovább a Mentorok Házából, az elmúlt egy évben annyit fejlődött, hogy előadása után Keresztes Ildikó látványosan ütni kezdte Geszti Pétert. „Ez állati jó volt!” – kiabálta Keresztes. Később persze az összes zsűritag és maga Katica is megegyeztek abban, hogy az elmúlt időszak nagyon jót tett neki. „Persze, én is így gondolom, csak a show kedvéért ütöttelek” – nevetgélt a mentor, akit Geszti egy hirtelen mozdulattal orron puszilt, majd a közönség üdvrivalgását hallva gyorsan magyarázkodni kezdett: „Csak orrpuszi volt, orrpuszi” – hárított Geszti, akinek megnyugodhatott a lelkiismerete, hiszen tegnap este Katica továbbjutott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top