Sztárok

Damu: Tudom, kinek köszönhetem az ítéletet

Saját elmondása szerint rosszul lett a bíróságon Damu Roland, amikor meghallotta, hogy első fokon hat év letöltendő börtönre ítélték.

Damu: Tudom kinek köszönhető az ítélet„Rosszul lettem a tárgyaláson, amikor kimondták a hat évet. Nem estem össze azért, tartottam magam. De nem fogtam fel még mindig. Ilyen nincs, csak a mesében, szerintem semmilyen bizonyítékuk nem volt. Fellebbeztem, most majd az ügyvédem intézi, én nem tudom, mit lehet. Most nem tudok többet mondani” – mondta újságírónknak Damu Roland, majd megnevezte azt a befolyásos embert, akinek szerinte köszönhető ez az ítélet.

A színészt első fokon hat év börtönre és hat év közügyektől eltiltásra ítélte hétfőn a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A bíróság súlyos testi sértésben, erőszakos közösülésben és személyi szabadság korlátozásában találta bűnösnek. Az ügyész súlyosbításért, Damu Roland és ügyvédje felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős. A tárgyalás után Damu Roland nevetségesnek nevezte az ítéletet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top