Sztárok

Hajdú mindent elveszít, ha bukik

A TV2 ugyan nagyon bízik az új show-ban, amit producerként Hajdú Péter jegyez, de ő tudja: ha kudarcot vall vele, összeomlik, amit eddig felépített, soha többé nem kap komoly megbízást a szakmában.

Hajdú mindent elveszít, ha bukikMindenét egy lapra teszi fel Hajdú Péter, aki közel másfél évtizedes televíziós karrierje legnagyobb feladata előtt áll. Ő a producere a hamarosan induló ÖsszeEsküvőknek. „Az év hátralévő része nagyon kemény lesz – mondta a Borsnak a műsorvezető-producer. – Igaz, ebben a show-ban nem vagyok képernyőn, így biztos, hogy nem velem azonosítják majd a nézők… Nem tagadom, ez egy közel egymilliárdos vállalkozás, s az én cégem gyártja a TV2-vel közös produkcióban. A csatorna biztosítja a stúdiót és a technikát, minden más az én kötelezettségem. Azt nem árulhatom el, ki milyen arányban veszi ki a részét a költségekből” – ecsetelte a Borsnak Hajdú, aki az egykori VV számos készítőjével dolgozik majd együtt az új műsoron. Ennek ellenére a Frizbi házigazdája tisztában van azzal, hogy nagy kockázatot vállalt, mert ha a műsor sikertelen lesz, elesik a további zsíros megbízásoktól. „Mindenbe bele lehet bukni, de én hiszek ebben a műsorban, karrierem mérföldköve ez a show” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top