Sztárok

Áll a bál a VV-ben! Kilépett egy játékos

Balhésan indul a Való Világ ötödik szériája. Még el sem kezdődtek a beszavazóshow-k, az egyik jelölt máris meggondolta magát – írta meg a Blikk.
Feladta, mielőtt elkezdődött volna

Feladta, mielőtt elkezdődött

volna

A huszonegy éves Irina 38 ezer jelentkező között harcolta ki a lehetőséget, hogy megmutassa magát. Plázacicák kategóriá­ban indult, ám a beszavazóshow előtti utolsó pillanatban úgy döntött, mégsem szeretné vállalni a szereplést a valóságshow-ban. „Nem értem! Végigcsinált egy 4-5 fordulós castingot, részt vett a főcím forgatásában, fotózásokon, kisfilmet készített vele és a családjával a csatorna, majd az utolsó pillanatban minden ok nélkül úgy döntött: neki ehhez még sincs kedve. Nagyon igazságtalannak érzem ezt azzal a 38 ezer jelentkezővel szemben, aki boldogan vállalta volna a szereplést. Természetesen lehetnek jogi következményei ennek, de nekünk most elsősorban azzal kell foglalkoznunk, hogy a műsor jó legyen, nem pedig azzal, hogy egy felelőtlen huszonéves lányt polgári peres bíróság elé citáljunk” – nyilatkozta a Blikknek Rubin Kristóf, a Való Világ kreatív főszerkesztője, aki azt is elárulta, a VV5-ben már nem fognak engedni a játékosok hisztijeinek. „Ha ebben a szériában bárki is azon fog siránkozni, hogy haza akar menni, készséggel kitárjuk előtte a villa ajtaját, és már mehet is, hiszen több ezer fiatal van, aki boldogan beköltözne helyette. Olyanok, akik valóban komolyan gondolják ezt a játékot, és vállalják a tényleges felelősséget is, nem csupán egy pipát akarnak, amely szerint sikerült bejutniuk a válogatóra” – tette hozzá Rubin. Miután Irina távozásával felszabadult egy hely, a csatorna lehetőséget adott egy másik lánynak, hogy plázacicák kategóriában részt vegyen a beszavazóshow-n.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top