Sztárok

Lefújta az esküvőt a Született feleségek sztárja

Eva Longoria és Eduardo Cruz kapcsolata egyre erősebb, ráadásul a férfi testvére, Penélope Cruz is sürgeti, hogy összeházasodjanak. De a Született feleségek sztárja lefújta a menyegzőt.

Lefújta az esküvőt a Született feleségek sztárjaAmikor Eva Longoriát egy interjúban arról kérdezték, hogy első házasságának kudarca után újra házasodna-e, így válaszolt: „Nem zárkózom el ettől, viszont nem tudom, hogy helyes dolog lenne-e újra beleugranom egy házasságba. Viszont nem vagyok a hosszú jegyesség híve sem. A nők azt gondolják, hogy az eljegyzés egy következő lépcsőfok az életükben. Szerintem tévednek. Az egyik lépcsőfok, hogy szingli vagy, a másik, hogy házas” – nyilatkozta a 36 éves színésznő a People magazinnak.
Longoria egyébként januárban vált el Tony Parker kosárlabdázótól, aki többször megcsalta őt. Fél éve már Eduardo Cruzzal kavar, akinek rokonsága azonban nagyon is sürgeti az esküvőt. A hírek szerint Eduardo híres testvére, Penélope Cruz egy családi vacsorán kijelentette: Evának nem kéne már halogatnia az esküvőt, mert ő sem lesz fiatalabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top