Sztárok

Damu: Inkább a halál, mint a börtön

A bíróság első fokon hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélete Damu Roland színészt. Damu a Blikknek azt mondta: ártatlanul egy napig se fog raboskodni, inkább a halál.

Damu: Inkább a halál, mint a börtönÚgy tűnik, Damu a másodfokú ítéletig, ahol csak tudja, az igazát hangoztatja. Vasárnap este Hajdú Péter műsorában lesz látható, de a Blikknek is adott egy nagy interjút, amiben arról beszél, hogy vallásos embernek tartja magát, és soha nem gondolt az öngyilkosságra, eddig… „Megfordult a fejemben a halál gondolata. Ártatlanul, úgy, hogy nem követtem el azt, amiért elítéltek, még egy nap raboskodás is sok, nemhogy hat év!” – mondta Damu, aki továbbra is kiáll amellett, hogy nem erőszakolta meg volt barátnőjét, igaz, a bíróság ellene döntött. „Én nem bírnám ki a börtönt, meghalok, ha lecsuknak” – folytatta Damu, majd hozzátette: ő csak azt nem tudja, hogy fog elszámolni P. Tímea a lelkiismeretével.
Eközben a Borsban már arról olvashatunk ma, hogy a színész idős beteg édesapjához mentőt kellett hívni, mert rosszul lett az ítélet hallatán. És hogy a színész olcsó fröccsökkel vigasztalódik, és összeesküvés-elméleteket gyárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top