nlc.hu
Sztárok
Ki a titokzatos harmadik Zimányéknál?

Ki a titokzatos harmadik Zimányéknál?

Már közel két hónapja kint él Oroszországban Zimány Linda, akinek focista párja, úgy tűnik, felgyógyult a sérüléséből, és hamarosan visszatér a csapatához. A páros még mindig nem beszél oroszul, így egy titokzatos tolmács segít nekik a mindennapokban.

Zimány„Remélem, ezzel a sérüléssel egy életre megúsztuk Balázzsal, azért az szerencse, hogy a kulcscsontja tört el, és nem a lába” – ecsetelte Zimány az RTL Klub Csak csajok című műsorában. A modell hozzátette: annak ellenére, hogy Balázs édesanyja orosztanár, egyelőre egyikük sem beszél oroszul. „Ellentétben a többi focistafeleséggel, mi nem költöztünk be egy 7-8 szobás nagy házba, hanem a belvárosba lakunk egy lakásban, nekünk még szükségünk van a nyüzsgésre. Egyébként határozott szándékom megtanulni oroszul, mert most először érzem magam analfabétának. Beszélek anyanyelvi szinten angolul és középszinten németül, de ott szinte csak oroszul beszélnek, így tolmács segít nekünk például a bevásárlásnál” – mondta Zimány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top