Sztárok

Lebuktatják magukat a dubajos lányok?

"Azért szeretnék bejutni a játékba, hogy érvényesüljek a médiában" – halljuk sokszor a tévében. Persze ilyenkor arra gondolunk, hogy tiszavirág-életű híresség akar lenni az alany és vidéki diszkókban haknizni, de sokszor teljesen másról van szó...

Az RTL Klub, a TV2 és a VIASAT3 műsorában is legalább egy olyan játékost találunk, akinek neve valamilyen erotikus munkához kapcsolódik. Igaz, „csak rúdtáncos volt”, esetleg „fotómodell külföldön”, vagy csak „kísérgetett Dubajban, de nem volt szex”.
Anélkül, hogy bárkit vádolnánk, csak gondoljunk végig valamit. Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyvében – amelyben egy luxusprosti vall a dubajozásról – megjelenik egy kijelentés: annak a lánynak, aki celeb a hazájában, magazinok címlapjain szerepel, valamennyivel megemelkedik a „Dubaj-gázsija” a többi lányéhoz képest. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy minden nő, aki valóságshow-ban akar szerepelni – mert így be lehet kerülni a médiába – és erotikus múlttal rendelkezik, az dubajozott, és a tarifáját akarja emelni a szerepléssel, de mégis elgondolkodtató… Mert egy férfimagazin-címlap, és egy középkategóriás celebség pár évig megdobhatja a „Dubaj-tarifát”.

Lebuktatják magukat a dubajos lányok?

Aki a készítőket vádolná emiatt, az nagyon téved. Úgy tudjuk például, hogy a Való Világ készítői többször megkérdezik minden jelentkezőtől, hogy vállalt-e erotikus munkát korábban, és a jelentkezési lapon is be kell jelölnie a delikvensnek, hogy szexelt-e már pénzért. Az azonban már más kérdés, hogy a szerkesztők nem nyomozók, és nem tudhatják, ki mond igazat és ki hazudik.
Mindenesetre az erotikus munka bombák sorra robbannak, Aranypart Beki pornózása hamar kiderült, ma pedig VV Seherezádéról derült ki, hogy táncos volt egy éjszakai bárban, míg a TV2-es ÖsszeEsküvők Vikiről a Bors szerint több erotikus videó is fent volt a világhálón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top