Sztárok

Az év meglepetése! 10 év után visszatér a műsorvezető!

Ma este tíz év után újra indul a Szerencsekerék. A jól ismert vetélkedő megújult formában jelentkezik, ezentúl a STORY4 csatornán. Klausmann Viktor tíz év után tér vissza a képernyőre mint műsorvezető!

Az év meglepetése! 10 év után tér vissza a műsorvezető!Az év meglepetése! 10 év után tér vissza a műsorvezető!„Azt gondolom, hogy Magyarországon jelenleg nincs olyan műsorvezető kolléga és műsor sem, aki 10 év tetszhalál után fogta magát, feltámadt és jár. És egészen szépen jár ez a baba – mesélte Klausmann Viktor a CafeTV riporterének. – Ez a Szerencsekerék már nem olyan, mint a régi, hosszabb, izgalmasabb, és rengeteg pénzt nyerhetnek a játékosok… Az egyik legnagyobb élményem az új forgatás alatt az volt, amikor VIP játékot forgattunk. A versenyzők között volt Gajdos Tamás, egykori műsorvezetőtársam, Vágó István és Szulák Andrea is. Vágó az adás végén odajött, és megveregette a vállamat, hogy »jó lesz ez«. Ez azért biztató.”
Még több titkot megtudhatsz a megújult Szerencsekerékről a videóban!

 Szerencsekerék minden hétköznap este 19:30-tól a STORY4-en!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top