Sztárok

Hajdú műsorában vallanának Damu ellen a nők

Mint megírtuk, Hajdú Péter nyílt háborút hirdetett, miután Damu Roland – aki állítólag egy rakás pénzt kapott az exkluzív interjúért Hajdútól – az RTL-nek is adott interjút. Hajdú ezután felhívást tett közzé: olyan nőket keres, akiket Damu bántalmazott. A Blikk úgy tudja, máris akadtak jelentkezők.

Hajdú műsorában vallanának Damu ellen a nők„Valóban, több olyan hölgy is felvette velünk a kapcsolatot, aki azt állítja, hogy Damu bántalmazta. A legtöbben szégyellik, és félnek a nyilvánosság elé lépni drámájukkal, volt, aki parókában, napszemüvegben vállalta volna a szereplést. Ezek azonban olyan súlyos vádak, amelyeket hitelt érdemlően bizonyítani kell. Ezért csak olyanok kerülhetnek be a műsorba, akik bizonyítani tudják sérelmüket” – nyilatkozta Hajdú Péter a Blikknek, s hozzátette: volt, aki jelenlegi kapcsolata vagy karrierje miatt fél a reflektorfénybe állni.

„Amit a műsorvezető úr tesz, annak jogi következményei lehetnek. Kimerítheti a becsületsértést és egyéb tényállások fogalmát, így meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket” – reagált dr. Ruttner György, Damu új ügyvédje.

Damu a hír hallatán közölte: nincs olyan dolog a múltjában, ami terhelő lehet rá nézve azokon felül, amelyek már a büntetőeljárásban is elhangzottak.

Damu Rolandot múlt héten hat év börtönre ítélte a bíróság első fokon, erőszakos közösülés vádjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top