Sztárok

Szégyelli édesanyja az RTL sztárját

A Bors szerint VV Veronika édesanyja szégyelli lánya szereplését.

Szégyelli édesanyja az RTL sztárjátAz egyetemi tanárnő már lánya életmódját is szégyellte, de azt még inkább, hogy már a tévében is megmutatta magát ország-világnak.
Veronika már kiskorúként felnőtt módon élt: alig volt 16, amikor jachtokon, luxusvillákban fotózták lenge öltözetben. Egyik közeli ismerőse szerint egyetemi tanár édesanyja olyannyira röstellte lánya életmódját, hogy a vidéki kisvárosból a fővárosba költözött, hogy ne kelljen pironkodnia az ismerősök előtt – írja a Bors. „Ők eredetileg gödiek, bár édesanyja nemrég Budapestre költözött, és ebben nagyban közrejátszott a lánya miatti szégyen. Úgy tűnik, Veronika sem büszke az anyjára, mert egy álmamát talált ki a nyilvánosság számára: nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az anyja azért lett sánta, mert őt mentette ki a vonat alól. Ebből egy szó sem igaz, csak anyagi segítséget remélt valakitől anyja állítólagos műtétjéhez, holott plasztikára volt pénze” – mondta az anya egykori egyetemi diákja, aki az órákon is többször hallott a megtévedt lányról.
Veronikának állítólag van egy pótmamája is: Katalin. A nőt akkor ismerte meg a lány, amikor tizenhat éves volt, vélhetőleg amikor „anyukájáról” áradozik, akkor rá gondol. Veronika korábban arról nyilatkozott, hogy apja azért dobta el, mert lánynak született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top