Sztárok

Tóth Vera: Gyilkos volt, ahogy az emberek bántottak

Joshi Bharat új műsorának vendége volt Tóth Vera.

Tóth Vera: gyilkos volt, ahogy az emberek bántottak„Hiába imád az egész ország, sokaknak példaképe vagyok, nehéz ezt úgy feldolgozni, hogy közben azt hiszem, nem érek semmit. Gyerekkorom óta volt bennem egy kisebbségi érzés, mert nem kaptam meg azt a figyelmet, amit szerettem volna, aztán hirtelen mindenki engem figyelt. Ezt feldolgozni nagyon nehéz. Ráadásul dundi kislány voltam, és bántottak, ez gyilkos volt” – mondta Joshinak az énekesnő, aki kimerültsége miatt pár hónapja kisebb kényszerpihenőre ment, de már úgy érzi, jobban van.
„Megrendítő, izgalmas és megindító volt a beszélgetés Verával, aki összeszedte összes erejét, és őszintén elmondta, milyen a mostani lelkiállapota. Az összes gyermekkori bizonytalanság felgyülemlett benne, amit most kezdett csak el feldolgozni. Vera küzd keményen, fiatal lányról van szó, nehéz út áll mögötte és előtte egyaránt…” – olvasható Joshi véleménye Veráról a Borsban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top