Sztárok

9 évesen intézetbe adták az RTL sztárját

Megszólalt a Borsnak a VV jeges tekintetű Annamáriájának legjobb barátnője. A lány szerint Annamari azért ilyen, mert nem kapott sok szeretetet az életben.

9 évesen intézetbe adták az RTL sztárját„Valószínűleg másként viselkedett volna az első napján, ha a villalakók nem támadással fogadják. Nála ez védekező mechanizmus, amihez nagyban hozzájárul az is, hogy kilencéves korában az édesanyja intézetbe adta, mert nem volt pénze felnevelni” – mondta a Borsnak a villalakó barátnője, Gyöngyi. Annamari rendkívül szorosan kötődik a nővéréhez, Ágneshez, mert mindig egymásra voltak utalva. „A zord külső érzékeny belsőt takar, Annamari végtelenül türelmes. Éppen ezért akar majd csecsemőgondozóként dolgozni. A többiek hiába próbálják meg kiközösíteni; ami nem öli meg, az megerősíti. Nehéz élete volt, megedződött, úgyhogy nagy meglepetéseket fog odabent szerezni” – jelentette ki Ágnes a popsit villantó Annamáriáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top