Sztárok

Barátnője karjaiban halt meg a fiatal színész

Ahogy arról szombaton beszámoltunk, egy balesetben életét vesztette a 40 éves színész, Huszár Zsolt. A Bors úgy tudja, barátnője karjaiban halt meg a színész a helyszínen.

Barátnője karjaiban halt meg a fiatal színészHuszár Zsolt a barátnőjével kerekezett haza, amikor szombaton hajnalban halálát lelte – írja a Bors. Az Új Színház művésze biciklijével került a Károly körúton haladó villamos elé, amely elgázolta. A Bors úgy tudja, hogy végzetes estéjét az egyik ismert fővárosi kocsmában töltötte partnere társaságában, vélhetően alkoholt is fogyasztottak, majd hajnalban biciklivel indultak el hazafelé. Barátnője kerekezett elöl, a színész követte. Több változat van arra, miként történhetett a tragédia. Egyesek tudni vélik, hogy Huszár Zsolt a Dohány utcából érkezve akart átmenni a síneken, amelyeken barátnője már túljutott, de rosszul mérte fel a távolságot, valamint a villamos és a saját sebességét. Mások szerint viszont a villamos mellé kanyarodva a biciklije megakadt egy úttesten lévő rögön vagy kövön, ami a sínekre dobta. Lapunk értesülései szerint a barátnője kétségbeesetten ment vissza hozzá, a színész állítólag a lány karjai között halt meg.
Eközben a rendőrség tanúkat keres a baleset ügyében. „Hétfőn a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Igazságügyi orvos szakértőt rendeltünk, a tanúk kihallgatása és felkutatása folyamatban van” – adott tájékoztatást a Borsnak a BRFK.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top