Sztárok

Hazazavarják a kétgyerekes arát az ÖsszeEsküvőkből

Mását azért jelölte meg négy anyós kedden este, mert szerintük a két gyerekének szüksége van rá, és kint keresse meg az igazit, ne a műsorban.

Hazazavarják a kétgyerkes arát  az ÖsszeEsküvőkbenA nézők kedvenc arája az Első Emelet-es Kiki lánya, Csenge lett, így őt az anyósok nem küldhették a pénteki összecsapásra. Azonban a hatból négy fiús mama nem is Csengét, sokkal inkább a kétgyermekes Mását látná szívesen a rezidencia falain kívül. Ezért Mása lesz az összecsapás egyik résztvevője. A dolog pikantériája, hogy a nagyszájú Kati mama is rá szavazott, pedig a fia és Mása között már kezd kibontakozni valami. „Marián volt az egyetlen férfi, aki kérdezgetett a gyerekeimről, és képet is kért, mert szerette volna megnézni őket. Nagyon jólesett ez az gesztus és hatalmas piros pontot adok neki érte” – áradozott Mása Kati mama fiáról. Hasonlóan érez Marián is, aki a lány életnagyságú fotójával alszik, és este a homlokára adott puszit. „Én csak az igazit puszilom homlokon” – mondta a fiú. Hogy milyen vihart kavar még anya és fia között a tény, hogy a mama hazazavarná az egyetlen lányt, aki érdeklődik Marián iránt, még nem tudni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top