Sztárok

Kávézz olasz módra!

Intenzív vagy elegáns? Szicília vagy Milánó? Neked van már kedvenc eszpresszód? És azt tudod már, hogy teljesen automata kávéfőzőt, vagy inkább egyedi kotyogót szeretnél nyerni?

Kávézz olasz módra!A Tchibo most két karakteres olaszos ízzel és egy nyereményjátékkal kényeztet téged. A játékban ugyan Fortuna kegyeiben kell bíznod, de a két kávé közül te is kiválaszthatod a favoritodat.

Ha az intenzív aromákat kedveled, a Tchibo Espresso Sicilia Style kávét érdemes megkóstolnod, amelynek különlegességét a kiemelkedő minőségű arabica és robusta kávébabok finoman összehangolt keveréke adja. A tipikus délolasz karakterű kávé sötét-erős ízvilága és fűszeres-zamatos aromája bármilyen pillanatot képes egyedülállóvá varázsolni.

Az elegáns Tchibo Espresso Milano Style enyhén gyümölcsös, néhol étcsokoládéra emlékeztető ízvilágával inkább az északolasz zamatokért rajongó kávéfogyasztók kedvence. A különleges, semmihez sem hasonlítható ízélményről a Tchibo páratlan pörkölési eljárása gondoskodik, amely minden fajtának egyedülálló, nemesebb karaktert kölcsönöz.

Kávézz olasz módra!

Bármelyiket is választod, a tökéletes eredmény elérése érdekében érdemes nagy gondot fordítani a kávé elkészítésére is! Minden finom kávé – legyen az a legkülönlegesebb kávéköltemény, a népszerű cappuccino, a krémes café au lait vagy a lágy latte macchiato – alapja egy jó minőségű eszpresszó.

Kávézz olasz módra!Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudod te is elkészíteni és felszolgálni a tökéletes eszpresszót, látogass el weboldalunkra, ahol számos jó tanáccsal igyekszünk segíteni Neked abban, hogy hogyan nyűgözheted le vendégeidet különleges kávékölteményekkel.

Ráadásul most a kávé csomagolásával egy nyereményjátékban is részt vehetsz. Így, a páratlan ízélmény mellett egy kis szerencsével egy közel 300 000 forint értékű, teljesen automata Jura kávéfőzőgéppel, hatdarabos Tchibo eszpresszókávés csészeszettel vagy egyedi kotyogó kávéfőzővel is gazdagodhatsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top