Sztárok

Fotók a magyar énekesnő titkos esküvőjéről

Tíz év után mondta ki párjának az igent a Desperado együttes énekesnője, Betti. A párnak már van egy két és fél éves kislánya, aki hajnalig ünnepelt szüleivel a lagzin.
Nézd meg az esküvőn készült képeket! Katt!
Nézd meg az esküvőn
készült képeket! Katt!

Betti ruhája kísértetiesen hasonlított a Guns N’ Roses együttes November Rain klipjében látható menyasszony ruhájához. „Amikor 1992-ben először megláttam ezt a videót, eldöntöttem, hogyha egyszer arra vetemednék, hogy férjhez megyek, csakis ilyen ruhám lesz. Ebben nagyon jól éreztem magam, már csak azért is, mert az uszályt le lehetett csatolni, és így a lagzin már egy miniruhában bulizhattam” – mondta Betti, aki tíz év után mondta ki az igent párjának. „Nem vagyunk házasságpártiak, de tavaly a 30. születésnapomon a párom megkérte a kezemet. Annak ellenére, hogy nem fontos számunkra a papír, úgy éreztük, hogy tíz közös év után talán nem árt hivatalossá tenni a kapcsolatunkat. Ráadásul van egy két és fél éves kislányunk is. Az esküvő olyan volt, amilyet szerettünk volna, bulis, jó hangulatú, és csak fél órát engedtünk a mulatós zene kedvelőinek, a többiben slágerek szóltak” – mesélte Betti, akinek kislánya annyira jól érezte magát szülei lagziján, hogy csak hajnali kettő után volt hajlandó hazamenni a rokonokkal.

Bettinek nincs sok ideje pihenni, mert együttesével, a Desperadóval új slágert készítettek. „Azzal a román elismert zenei producer trióval dolgoztunk együtt, akik többek között Innával is együttműködtek. Talán velük esélyünk lehet bekopogni az európai piacra. Egy olasz kiadó már el is kezdte terjeszti az új dalunkat egész Európában” – mondta az énekesnő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top