Sztárok

Szívtipróval erősít a Jóban Rosszban

Nagy a jövés-menés Csillagkúton. Az utóbbi napokban két új szereplővel bővült Jóban Rosszban csapta. Egy csinos nővér, Mónika, és egy sármos orvos, dr. Bezerédi Szilárd érkezett a Csillagvirág Klinikára.

Szívtipróval erősít a Jóban Rosszban„Korábban egy hazai bank reklámkampányában szerepeltem, ennek kapcsán értesültem a castingról, ahol rögtön beválogattak Mónika szerepére. A csapat nagyon kedvesen fogadott” – mesélte Sallai Nóra, aki már barátokat is talált Csillagkúton. „A legtöbb jelenetem Madár Verával és Juhász Adrival van. Sőt velük egy öltözőn osztozok. Nagyon aranyosak a lányok, a munkán túl baráti viszony is kialakulóban van köztünk” – árulta el Nóra.
Az TV2 napi sorozatában egy igazi szívtipró is feltűnt. Kedvek Richárd korábbi munkája során is megkapta a nők bálványa címkét, ez most sem lesz másképp. „A színházban hozzászoktam már a rajongókhoz. A második évadom végére egy női fanklub is alakult, amire az egyik barátom hívta fel a figyelmemet. Azóta megismerkedtem a hölgyekkel, akik nagyon kedvesek, aranyosak, azóta is tartjuk a kapcsolatot” – mesélte Richárd, aki a kórház új pszichológusát alakítja.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top