Sztárok

Megsérült a sikeres műsorvezető

Valószínűleg túl sokan kívántak "kéz és lábtörést" az egykori híradósnak, D. Tóth Krisztának, aki október 4-én, kedden este vadonatúj talkshow-val jelentkezik az M1-en. A csinos műsorvezető ugyanis a DTK – D. Tóth Kriszta Show egyik hajmeresztő kaszkadőrjelenetének felvételekor annyira rosszul érkezett a földre, hogy eltörte a nagylábujját.

Megsérült a sikeres műsorvezetőKriszta a váratlan és fájdalmas sérülés miatt a következő beszélgetés alatt kénytelen volt levenni a magassarkúját, és papucsban vezette tovább a show-t. „Azonnal tudtam, hogy nagy a baj, hiszen alig tudtam lábra állni, és elég komoly fájdalmaim voltak. A következő felvételi napon végig a stúdióban volt egy orvos, aki minden szünetben jegelte a lábamat” – mondta a Magyar Televízió új „show-womanje”, aki fél év szünet után tért vissza a képernyőre.
Mindenesetre, ha a jellegzetesen magyar „lábtöréses” jókívánságok már valóra váltak, talán a szerencsére is számíthat a szép tévés. „Szükségem is van rá, a szerencsére és a drukkolásra is – teszi hozzá nevetve D. Tóth Kriszta. – Teljesen új műfajban térek vissza, a híradós komolyság után azt a vicces, laza és bevállalós oldalamat is megmutathatom végre a képernyőn, amit eddig csak a barátaim és az írásaimat rendszeresen olvasók ismerhettek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top