Sztárok

A színésznő súlyos vallomása: alkoholista voltam

Tizenöt éve házas Melanie Griffith és Antonio Banderas. A közös élet legnehezebb pontjairól beszéltek egy interjúban.

A színésznő súlyos vallomása: alkoholista voltam„Nekünk is ugyanannyi problémánk volt az elmúlt években, mint egy hétköznapi házaspárnak” – nyilatkozta Banderas az AARP magazinnak. Felesége, Melanie ma már józan, de évekig szenvedett az alkoholtól. Az 54 éves színésznő férje számtalanszor fogta meg felesége kezét és vitte elvonóra, legutóbb 2009-ben. „Mindannyian – a gyerekekkel együtt – részt vettünk a terápiákon” – mesélte Banderas, akinek lánya, Stella 15 éves, és feleségének még van egy 26 éves fia és egy 21 éves lánya az előző kapcsolatából. Az interjú érdekessége, hogy a szomszéd szobában ült Melanie, aki szerint a közös terápia csak Banderas fejében létezett. „Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez csak az ő fejében létezik. Nem történt meg” – mondta a színésznő.

„Először fájdalomcsillapítókkal kezdtem, mert fájt a térdem. Azt, hogy rászoktam a tablettákra, csak a két idősebb gyermekem tudta, mert Antonio akkoriban forgatott. Elmentem egy rehabra, ahol három hónapot töltöttem” – mesélte a történetet Melanie, aki nagyon hálás férjének, hogy mindig kiállt mellette, de azt gondolja, hogy soha nem értheti meg őt igazán. „Antonio mindenben támogatott, amiben csak tudott, de ha nem vagy alkohol- és gyógyszerfüggő, akkor nem értheted meg az embert. És ő nem értette, mi történik a feleségével. Mindig azt kívánom, bárcsak eljönne velem egyszer a Névtelen Alkoholisták gyűlésére, de ez számára nagyon idegen dolog” – mesélte az interjúban Griffith.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top