Sztárok

Kőbányára költözik Brad Pitt

Ahogy arról már beszámoltunk, októbertől Budapesten folytatja World War Z című filmjének forgatását Brad Pitt. A friss információk szerint a színész és stábja Kőbányán dolgoznak majd.
Október 10-én Kőbányára költözik Brad PittBrad Pitt ősszel Kőbányára jön, mivel új, World War Z címet viselő zombis filmjének akciódús fináléját egy ottani régi konzervgyári épületben fogják forgatni. Adam Goodman, a film producere elmondta, azért esett Kőbányára a választásuk, mert itt megtalálták a forgatáshoz szükséges két legfontosabb tényezőt: az ideális helyszínt és a megfelelő fogadókészséget. Több ország számos városában voltak, amíg eljutottak Budapestre, ahol szintén hosszas keresgélés során fedezték fel a kőbányai épületet.

A producer külön kiemelte Kovács Róbert polgármester szerepét, aki az első pillanattól fogva támogatta az elképzelést. Szerinte a kerület fogadókészsége legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, mint a helyszín. Nem filmbarát környezetben ugyanis nem tudnának dolgozni. Adam Goodman véleménye szerint a forgatás hatalmas reklám a kerületnek, hiszen annak ideje alatt a film- és sztárvilág Kőbányára fókuszál majd.

A producer arról is tájékoztatást adott, hogy a gyártási terv még alakulóban van, de úgy néz ki, október 10-től november 10-ig tart majd a jelenetek felvétele. A rendező és az operatőr maximalista, a
tökéletességre törekszenek minden jelenet, így a kőbányai akciójelenetek felvétele során is. Ez pedig azt jelenti, hogy forgatási időben, azaz sötétedéstől hajnalig, a kerület egyes részein valósághű fegyverropogás és robbanások zaja lesz majd hallható. Adam Goodman ígéretet tett arra, hogy mindent el fognak követni a hanghatások jelentette kellemetlenségek csökkentése érdekében.

A forgatás ideje alatt Brad Pitt családja, így Angelina Jolie is Magyarországon fog tartózkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top