Sztárok

Mesefiguráról kapja a nevét Ben Affleck harmadik gyereke

David Beckham fiai azt szerették volna, ha kishúguk a Justine Bieber nevet kapja. Ben Affleck és Jennifer Garner két lánya pedig Miki egér után akarják elnevezni a születendő testvérüket.

Mesefiguráról kapja a nevét Ben Affleck harmadik gyerekeJennifer Garner az Ellen DeGeneres Show vendége volt a héten. A harmadik gyermekével várandós színésznő elmondta, nagyon szeretné, ha ismét kislánya születne, mert a három lány testvér csodásan tudná segíteni egymást az életben. „Nekem is két lány testvérem volt, és nagyszerű volt így hármasban felnőni” – mondta a 39 éves színész, aki azonban úgy érzi, férjének jobb lenne, ha egy fiúval bővülne a család. „Végre lenne kivel baseballmeccsekre járnia, kosarazni és fiús dolgokat csinálni” – ecsetelte Garner, akinek lányai, a hatéves Violet, valamint két és fél éves Seraphina már születendő baba nevén törik a fejüket. „Ralphie, Frankie, Minnie egér. Daisy kacsa vagy Rosemarie. Ezeket a neveket szánják a lányok a kistestvérüknek” – nyilatkozta Garner. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top