Sztárok

Rejtélyek a magyar színész halála körül

Huszár Zsolt, az Új Színház művésze múlt héten szombaton vesztette életét egy balesetben a fővárosban. Most egy tanú állítása szerint a 40 éves színész szembement a villamossal.

Rejtélyek a magyar színész halála körülA Bors megtalálta az Új Színház művésze, Huszár Zsolt halálos balesetének egyik szemtanúját, aki a közeli étterem tulajdonosa. Yildirim a végzetes hajnalon dolgozott, amikor hallotta a villamos jelzését. Felkapta a fejét, de már csak az ütközést látta, amely hatalmas, csonttörő csattanással járt. „Olyan hangos volt, mintha két kocsi ment volna egymásnak. A villamos maga alá gyűrte a biciklit” – mesélte a Borsnak a szemtanú, aki az ütközés után azonnal odarohant segíteni. „Amikor odaértem, már ott volt a barátnője és még néhányan. Hamar jött a mentő, de szerintem a színész már az ütközés pillanatában meghalt, mert nem lélegzett, amikor a közelébe mentünk. Szerencsétlen baleset volt. Hajnalban történt, nem volt forgalom, csak a villamos közlekedett. A barátnője mesélte, hogy Zsolt a szembejövő sávban kerekezett, át akart menni hozzá” – emlékezett vissza, s elmondta: félő volt, hogy a színész barátnőjét is kórházba kell szállítani. „Nagyon ki volt borulva, vizet adtunk neki, behoztuk az étterembe, többen ölelték, vigasztalták. Nem tudott beszélni, sokkot kapott. A rendőrök a kocsijukba ültették, ott próbálták nyugtatni. Másnap az ismerőseivel jött gyertyát gyújtani, hoztak virágot, még akkor is zokogott. Nem láttam még embert ennyit sírni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top