Sztárok

Baleset: az intenzíven van Gáspár Evelyn

A salgótarjáni kórház intenzív osztályán fekszik Gáspár Evelyn. A tizenhét éves lánynak autóbalesete volt. Két hete van jogosítványa.
Fotó: Sanoma Archív/Nagy Zoltán

Fotó: Sanoma Archív/
Nagy Zoltán

A Blikk információi szerint Evelynt gerincsérülés érte: eltört egy csigolyája. „Istenem, semmi nem számít, nem érdekel, mi lesz velem, csak Evelyn ne haljon meg!” – mondta remegő hangon Győzike a Blikknek. „Amikor értesítettek, hogy mi történt, kiugrottam az ágyból, és rohantunk a baleset helyszínére. Evelyn nem volt magánál, borzalmas látvány fogadott a felborult kocsinál. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, a gerinccsigolyái sérültek meg. Az egész testét speciálisan rögzítették, nem lehet megmozdítani. Már magánál van, infúziót kap, nem mozdulunk Beával mellőle” – mondta Gáspár a Blikknek.
Evelynt valószínűleg mentőhelikopterrel kell majd elszállítani egy olyan kórházba, ahol el tudják rajta végezni a szükséges gerincműtétet. „Ugyan csak két hete van meg a jogosítványa, nagyon jól vezet Evelyn. Sóshartyán és Kishartyán között, a 22-es úton vesztette el uralmát az autó fölött, ott történt a baleset” – mondta Győzi, akinek hétfőn bíróság elé kellene állnia a 22,2 millió forintos adócsalási ügyében. Nagyon valószínű, hogy elnéző lesz vele a bíró, és elnapolja a tárgyalást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top