Sztárok

Csúcstartó celebapák

Vajon csak kalandos életvitelüknek köszönhető, hogy egyes hollywoodi sztároknak akár 8 gyermekük is van? Vagy a sztárok között divat a nagycsalád? Híres apukák sok gyerekkel.

Csúcstartó celebapákJustin Chambers

5 gyerek 1 anyától
A Grace Klinika sztárja igazi kivételnek számít a sztárok körében: negyvenegy évesen öt gyereke van, ráadásul mindegyik egy anyától született. A színész tizennyolc éve nősült meg, és négy lányt – köztük egy ikerpárt –, valamint egy fiút nevelnek a feleségével, Keishával. „Már azt hittem, végleg csak lányos apa leszek, aztán nyolc éve megérkezett a fiam” – mesélte Chambers.

Brad Pitt
Csúcstartó celebapák
6 gyerek 1 anyától
A színész biológiailag három gyerek apja: Shiloh, Vivienne és Knox megszólalásig hasonlít rá. Mellettük pedig három adoptált gyereke van: Maddox, Pax és Zahara. „Amikor azon kapom magam, hogy csak ülök a szobában és csend van körülöttem, először azt mondom: ó, ez valami fantasztikus. Aztán eltelik harminc perc, és hamar rájövök, mennyire hiányoznak a gyerekek. Hiányzik az őrült rohangálásuk, a hangoskodásuk, a nevetésük, az, hogy azt mondják: apu, apu, nézd! A világ leggazdagabb emberének érzem magam, amióta apa vagyok” – nyilatkozta egy interjúban Brad Pitt.

Csúcstartó celebapákMick Jagger

7 gyerek 4 anyától
A Rolling Stones frontembere nagy árat fizetett 1999-ben egy futó kalandért: a viszonyból fia született, Lucas. Amikor második felesége, Jerry Hall megtudta ezt, azonnal elvált tőle. Pedig az angol modell addigra négy gyereket szült neki: Elizabeth és Georgia, mindketten modellek, James színész lett, Gabriel azonban még túl fiatal a show-bizniszhez. Az énekesnek első feleségétől, Bianca Jaggertől is van egy Jade nevű lánya, aki ékszertervező. De született Jaggernek egy lánya Marsha Hunt énekesnőtől is, ő a legidősebb gyermeke. „Soha nem voltam mintaapa, így külön hálás vagyok, amiért a gyerekeim szeretnek” – mondja Jagger.

Csúcstartó celebapákJulio Iglesias

8 gyerek 2 anyától

A szerelmes, lírai dalok koronázatlan királyának, első feleségétől a hetvenes években három gyermeke született: Chabeli, ifjabbik Julio és Enrique. A kilencvenes években egy holland topmodellel házasodott össze, és az asszony három fiúval és két lánnyal ajándékozta meg. Legfiatalabb gyereke 2007-ben született, amikor Iglesias már hatvannégy éves is elmúlt. „Legalább kétezer nővel volt viszonyom, és naponta kétszer élek nemi életet” – nyilatkozta a People magazinnak az énekes, akinek alighanem az apja lehet a példaképe, aki 89 éves korában ikerpárt nemzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top