Sztárok

Felmondtak Stohlnak a Nemzetiben

A Bors színházi körökből megtudta: Stohl Andrást nemrégiben behívatták a Nemzeti Színházba, és elbúcsúztak tőle. Mindenki megkönnyezte a találkozót, különösen Stohl, aki érzelmes szavakkal köszönt el a társulat tagjaitól, és eközben többször elsírta magát.

Felmondtak Stohlnak a NemzetibenA színészt – aki október 5-én kezdi meg tíz hónapos börtönbüntetését – nemcsak azért hívták be, hogy bátorításul megölelgessék, hanem azért is, mert szétosztották a szerepeit. Stohlnak ez nem volt meglepetés, de az igen, hogy a magánéletével áthallásos Csörgheő Csulit nem kapta meg senki, kényszerű távolléte alatt inkább leveszik a színről az Úri murit. Bármennyire is szeretik Stohlt a Nemzetiben, meg kellett válniuk tőle.

A Bors értesülései szerint a tíz hónapos börtönbüntetésről szóló jogerős bírósági ítélet után Alföldi Róbert azonnali hatállyal felbontotta a szerződését. A direktor továbbra is nagyra tartja Stohlt, ezt jelenlétével demonstrálta is a bírósági tárgyaláson, de állami intézmény vezetőjeként jogszabályok kötelezik, azaz nem tehetett mást. A színészt büntetésének letöltése után visszavárják az ország első színházába. Úgy tudni, szabadulása után az RTL Klub is számít rá. A Bors úgy tudja, hogy Stohl András október 5-én a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vonul be, de büntetését a fiatalkorúak tököli börtönében tölt majd le. Itt – a nevével ellentétben – felnőtt korú elítélteket is elhelyeznek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top