Sztárok

Győzike botrányt okozott a bíróságon

Hétfőn kezdetét vette az újabb celebper, amelyben Gáspár Győzőnek és Bea asszonynak arról kell számot adnia, hogy miért nem sikerült befizetniük 22,2 millió forintnyi adót.

Győzike botrányt okozott a bíróságonGyőzike és felesége néhány perccel a tárgyalás előtt érkezett meg, igen zaklatott állapotban, nagyobbik lányuk ugyanis vasárnap súlyos balesetet szenvedett. A show-man a nagy kapkodásban otthon is hagyta a személyi igazolványát, amelyet bírónő ugyan elnézett neki, de az utána következő kiabálás már neki is sok volt. A vádlott ugyanis hangosan szidta a sajtó képviselőit, és zárt tárgyalást kért, amelyet a bíróság elutasított. Győzike másik meghökkentő húzását a ruházatában kellett keresni, a sztár ugyanis egy a hasából kilógó csővel jelent meg, amely a korábbi hasplasztika maradványa. A cső végén pedig ott éktelenkedett egy félig teli gennygyűjtő zacskó, derült ki a Bors helyszíni riportjából.

Az első tárgyalási napon sem a Gáspár házaspár, sem pedig a harmadrendű vádlott, Bangó Attila nem tett beismerő vallomást, így a per október 17-én tovább folytatódik, ahol Kolosi Péter, az RTL programigazgatója tanúként van beidézve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top