Sztárok

Rettegnek a villalakók játékostársuktól

Nemcsak ügyesen kavarja fel a VV 5 állóvizét, de egy újabb titoknak köszönhetően a lakótársai most már szinte rettegnek tőle.

Rettegnek a villalakók játékostársuktól A Bors magazin értesülése szerint ugyanis VV Péter, a fifikás játékos korábban emberek lelkével kereskedett. A ritka „portékára” kocsmákban tett szert, ahol egy hivatalosnak tűnő szerződés keretében 500 forintért vásárolta meg az érintett lelkét. Pár évvel ezelőtt még a Fókusznak is mesélt arról, hogy többen is visszavásárolták volna a lelküket, de Péter nem adta be a derekát, szerinte nem árt, ha a korábbi tulajok okulnak ezekből a történetekből.

Mostanra a villalakók is tudják, hogy jobb, ha Péterrel vigyáznak. Már beköltözése első napján sikerült összeugrasztania újdonsült barátait. Nem csoda, hogy a VV fifikás lakójának ilyen jól bejönnek a praktikái. A szociálpedagógus végzettségű játékos ugyanis korábban több tévécsatornát is megjárt, ahol valóságshow-kba castingolt gyanútlan áldozatokat, többek között neki köszönhetjük az Éden Hotel szereplőit is.

„Nyilvánvalóan tudtunk arról, hogy Péter korábban különböző televíziós produkcióknál dolgozott, de mi nem emiatt hívtuk el a műsorba, hanem mert korábban már szerepelt két valóságshow-ban. Érdekesnek találta a televíziós világot, valószínű, ezért is csapódott különböző szerkesztőségekbe. Múltja nem befolyásolja a valóvilágos szereplését, aki látta a Survivorban, az tisztában van vele, hogy ott kőkeményen játszott. Taktikusnak tartják a villalakók, majd meglátjuk, így lesz-e” – nyilatkozta a Borsnak Rubin Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top