Sztárok

Íme, Magyarország leghülyébb celebjei

Mi az a prézli? És a csirke miért emlős?... Újabb fantasztikus aranyköpések az Aranypart nem túl okos szereplőitől. Na de pont ezért szórakoztatóak.

Íme Magyarország leghülyébb celbjei„Beszéljük meg, hogy ezen a héten ki kivel van, és a jövő héten cserélünk! De tőlem cserélhetünk naponta is!” – korvettes Ádám arról, hogy melyik fiú kivel feküdjön le.

„Szerintem Melinek annyi esélye van Ádámnál, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán” – István a csajozásról.

„Elélvezett a kezemben a sör!” – Beki – aki imád Madonnának öltözni – kezében kifutott a sör.

„A jakuzziba bele fogok sz**ni, és a sz***mat fogod sikálni körömkefével és fogkefével!” – mondta István Levinek, miután a fiú cukros vízzel itatta meg.

„Néha úgy van, hogy nem én megyek a buliba, hanem a buli jön hozzám. Vágod? Meglátogat, és akkor végem van” – Levi életfilozófiája.

„Nem érted? A tegnapi buliban mindenki b****tt mindenkivel, mint a Barátok köztben” – Levi az előző esti buliról.

„Egy kis tortadobálás? Hát az mi, az semmi? Szerintem ez nekik úgy hiányzott, mint sz*r a zsebben!” – István a kajacsatáról.

„Minden baj forrása a nő, ezt jegyezd meg!” – Ádám és Levi beszélgetése.

Íme Magyarország leghülyébb celbjei„Ádám, Ádám! Én ettől félek, engem már gyújtottak fel!” – Meli, amikor Ádám öngyújtóval szórakozik előtte.

„Ha én a Gábor helyében lennék, akkor a feszültséget nem úgy vezetném le, hogy a székeket felrugdosom, hanem inkább a Nikit megdugdosom megint, és akkor az úgy jobb lenne!” – István Gábor kirohanásáról.

„Amit eddig én kaptam, az kevés volt, mint orosz rulettben a jackpot!” – István a fizetés elosztásának igazságosságáról.

„Úgy felrúghatott volna minket, hogy mire leesünk, kimegy a ruhánk a divatból” – István arról, hogy milyen jó fej volt velük Marci, a főnök az előző esti balhés verekedés ellenére.

Nekem fogalmam sincs, hogy miből áll egy csirke vagy miből nem áll, azt tudom, hogy emlős” – István kommentálja a főzést.

„Nézzed már, Ádi, ott a fosszórója!” – István a csirkéről.

„Hozzál prézlit” – olvasta fel a lányok bevásárlólistáját István, azaz Mr. Nyíregyháza. „Na de mi az a prézli?” – kérdezte hangosan a közértben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top