Sztárok

Kemény vádak! Kihasználja barátnőjét a TV2 sztárja?

Kemény kritikát kapott az internetezőktől az ÖsszeEsküvők fodrász fiúja, Marci. Sokan úgy vélik, csak merő érdekből közeledik Másához, a kétgyermekes nőhöz.

Kemény vádak! Kihasználja barátnőjét a TV2 sztárja?A fórumozók szerint mivel soha egyetlen szimpátiaszavazáson sem diadalmaskodik Marci, azt a hölgyet szemelte ki magának, aki valószínűleg sok anyós szemét szúrja, vagyis Mását. Ő ugyan semmivel sem kevesebb, mint bármelyik lány a rezidencián, csupán már van két gyermeke, és sok anyós nem szeretné, ha fia felesége már szült volna korábban. Marci viszont felkarolta a lányt, szurkolt érte a hétvégi összecsapáson, bókol neki, és csak vele foglalkozik. Sokak szerint ez csak színjáték, mert Másán kívül senkit nem érdekel a fodrász fiú, és így rajta keresztül elnyerheti a fődíjat, Marci nyilatkozata másról tanúskodik. „Amikor arra gondolok, hogy Mása meg én esetleg összeköltöznénk, és a gyerekeivel együtt élnénk, akkor semmiféle bizonytalanságot nem érzek magamban. Teljes lenne a család idill. Remélem, erre sor kerül majd, de ezért sokat kell küzdenem” – nyilatkozta Marci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top