Sztárok

Két lakót kirúgnak a VV5-ből!

Nagy bejelentést tettek szerda este a Való Világ összefoglalójának végén: két játékosnak már egy hét múlva el kell hagynia a villát, ketten védettséget kapnak, és a nagy meglepetés, hogy két újabb játékos érkezik a VV-be!

Két lakót kirúgnak a VV5-ből!Jövő héten megrendezik a Való Világ 5 első megmérettetését. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak meg kell küzdeniük a Való Világ arénájában. Az a fiú és az a lány, aki megnyeri a versenyt, védettséget kap. Jövő szerdán az esti adásból kiderül tehát, hogy kik szereztek védettséget. Ők ketten már biztosan megmenekülnek a kieséstől. A maradék tizenkét játékos sorsáról viszont mint mindig, most is a nézők döntenek majd. A szerdai összefoglaló végén megnyitják a szavazást, amelynek keretében hagyományosan arra lehet szavazni, akit továbbra is a játékban szeretnének tartani. A szavazás csütörtökig tart, és utána a 14 játékosból kettőnek, annak a fiúnak és annak a lánynak, akik a legkevesebb szavazatot kapták, azonnal távozniuk kell a villából. De az ő helyük nem marad üresen. Még aznap egy dupla beszavazót láthatnak a nézők, ahol eldől, ki lesz a két új beköltöző. A két meglepetés kategória: feltörekvők és a karrieristák.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top