Sztárok

Undorító! Lábtörlőnek nézte Alekosz VV Évát

Az, hogy VV Éva hogyan viselkedett a villában, és hogy ez mennyire elfogadható, mindenki a maga értékrendje szerint döntse el. Hogy mennyire használta ki Alekoszt, a legerősebb személyiséget, szintén egy kérdés. De a VV4 nyertese első – s reméljük, utolsó – könyvében feketén-fehéren leírja, hogy átgázolt Éván, mert ez vezetett a győzelemhez.

Undorító! Lábtörlőnek nézte Alekosz VV ÉvátMiközben idekint az emberek a VV4 alatt arról szavaztak, hogy mennyire igaz Éva és Alek barátsága, és vajon fogják-e még tartani a kapcsolatot a valóságshow után, addig odabent a villában Alekosz már kőkemény taktikázásba kezdett. És ebbe az is beletartozik, hogy kihasználta a „legjobb” barátját. Könyvében Alekosz arról mesél, hogy szinte az összes villatársát úgy manipulálta, ahogyan a kedve tartotta.
A legalkalmasabb célpont Éva volt. Őt sikerült annyira kiismernie, hogy akkor és úgy idegesítette fel, amikor és ahogy akarta. Mindezek ellenére szövetségüket mindig megtartotta, hiszen csakis így győzhetett. „Sokszor cukkoltam azzal, hogy példát mutat a duci nőknek. Éva természetesen nem volt duci, de erre mindig ugrott, addig sem az igazi problémákkal volt elfoglalva. Vele együtt sikerült kitennünk Bécit, belekényszerítettük egy kellemetlen szituációba, amiből ha akart sem tudott jól kijönni. És amikor rájött, milyen csapdába került, megkezdte felőrölni saját magát, és ez lett a veszte!” – nyilatkozta a Blikknek Ale­kosz, aki gyakorlatilag minden villabeli „barátját” arra használta, hogy végül győzzön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top