Sztárok

Claudiát védte B. Péter, ezért verték meg

Ahogy azt szerdán megírtuk, megverték B. Pétert egyik este. Állítólag a Mokka szerkesztője és Liptai egy taxi miatt szólalkozott össze egy társasággal. Most a Bors úgy tudja, a férfi Claudia védelmére kelt, ezért kapta a "pofonokat".

Claudiát védte B. Péter, ezért verték megAz események azzal indultak, hogy Claudiáék – a férfi nevére – taxit rendeltek a Mammut II. bevásárlóközponthoz. Az meg is érkezett, de egy másik társaság is kocsira várt. A taxis közölte, B. Péter nevére hívták az autót, így aztán Liptai teljes nyugalommal be is ült a hátsó ülésre. Az utcán ácsorgó csapat, amelynek a hírek szerint egy birkózó volt a hangadója, ennek hatására hőzöngeni kezdett. Pétert ez látszólag nem zavarta, valószínűleg nem akart balhét, ezért megkerülte az autót, és beszállni készült szerelme mellé. Ekkor azonban beszóltak nekik: „Ez az, ülj csak be a k…ád mellé!” – olvasható a Bors beszámolójában.

Péter ekkora megfordult és visszalépett a férfiakhoz: „Tessék?” – kérdezte B. Péter, akinek ez lett a veszte. Ahogy elhangzott a kérdés, már el is indult a birkózó ökle, és keményen csapódott az arcába. A Bors úgy tudja, Claudiáék rendőrt hívtak, ám addigra elszaladt a támadó. A bevásárlóközpont kamerái rögzítették az esetet, a kazettát már a rendőrség tanulmányozza. A támadóra – amennyiben elkapják – a  jogszabályok értelmében nullától három évig terjedő börtönbüntetés is kiszabható súlyos testi sértés esetén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top