Sztárok

Bíróságon Majka! Nyolc évet is kaphat

Évekkel ezelőtt Majoros Péter Kótai Mihály kérésére 4,5 millió forintot adott kölcsön Sz. Gábor vállalkozónak. Amikor Majka nem kapta vissza a pénzét, felhívta a férfit, és azt kiabálta: "Én leszek a legidegesítőbb ember az életedben. Megölellek és a Misit is megölelem." Most zsarolás miatt akár nyolc évet is kaphat a rapper.

BÍróságon Majka! Nyolc évet is kaphatMajka állítólag később Kótaival felment a sértett édesanyjának lakására, ahol állítólag a bokszoló azt mondta az idős nőnek: két keresztfát állít, egyikre az asszonyt, a másikra a fiát feszíti fel. Tegnap a sértett arra hivatkozva nem jelent meg a bíróságon, hogy magas vércukorszintje miatt kórházba vitték. Tanúként hallgatták meg Sz. Gábor édesanyját, aki többször ellentmondásba keveredett. Az asszony azt ismételgette, hogy félreértette a kérdést – írja a Bors.

„Azt nem tetszett félreérteni, amivel vádol minket? Tetszik tudni, hogy ezért nyolc év börtönt kaphatunk?” – reagált a szembesítéskor Majka. Később, más tanúvallomásokból az derült ki, hogy az idős asszony – aki először tagadta, hogy bármiféle szerepe is lett volna az ügyben – fia cégében egyfajta gazdasági vezető szerepet töltött be. Fia egyre több pénzt kért magánszemélyektől, már sok száz milliós összegről volt szó, csalás bűncselekményével vádolják. Majka nem tagadta, hogy azt mondta a sértettnek, „megölellek”, de mindez a tehetetlenségét fejezte ki. Azt pedig Kótaival mindketten cáfolták, hogy elhangzott volna a „keresztfát állítok” kijelentés.

„Ott van a levegőben, hogy elítélnek, de tiszta lélekkel állok itt, nem követtem el azt, amivel vádolnak, hacsak nem gyártanak ellenem hamis bizonyítékot. Egy vicc az egész, a Kész átverés show” – mondta lapunknak a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top