Sztárok

Együtt imádkoztak Michael Jackson gyerekei haldokló apjukért

A napokban tárgyalják a popsztár halálának ügyét, ahol a vádlottak padján ül egykori kezelőorvosa, dr. Conrad Murray, akit nem szándékos emberöléssel vádolnak. A csütörtöki tárgyalási napon a tanúk elmesélték, hogy Jackson lánya azt kiabálta, amikor meglátta az énekes élettelen testét, hogy "Apa, apa!"...

Michael Jackson sikított, amikor meglátta haldokló apját„Micsoda sokkoló pillanat lehetett Paris Jackson – Michael Jackson lánya – életében, amikor meglátta, hogy az orvos sikertelenül próbálja visszahozni az életbe az énekest. A kislány csak azt kiabálta: Apa, Apa!” – olvasható a People magazin beszámolójában. „Paris nagyon sírt, az kiabálta, hogy Apa” – mondta az egyik tanú, Alberto Alvarez, aki a sztár testőre volt. Alvarez azt nyilatkozta a bíróságon, hogy egy keddi napon talált rá a padlón fekvő főnökére, akinek  a szeme nyitva volt, de alig mozgott az ajka.

Dr. Murray szívmasszázst alkalmazott, amikor meglátták, hogy a két idősebb gyermek, Prince és Paris a szoba ajtajánál állnak, és nézik apjuk haláltusáját. „Azt mondtam nekik, hogy ne aggódjanak, gondoskodunk az apjukról. Minden rendben lesz” – mondta Alvarez, aki ezután megkérdezte dr. Murray-t, hogy mi is történt a sztárral. „Annyit válaszolt, hogy valamire rosszul reagált.”

Egy másik tanú, a Jackson család séfje, Kai Chase is elmesélte, hogy mit éltek át a gyerekek apjuk halálakor. „Sírtak és kiabáltak. Aztán a személyzet tagjaival odamentünk hozzájuk és megöleltük őket. Összekulcsoltuk a kezünket, és a gyerekekkel együtt imádkozni kezdtünk. Nem tudtuk, mi folyik abban a szobában, ahol Michael Jacksont kezelték, de nagyon rossz energiákat éreztünk a házban” – mondta a bíróságon a séf, aki vélhetőleg másodállásban szelleműző.

Alvarez beszámolója szerint Murray arra kérte őt, hogy egy zsákba pakolja össze a szobában található gyógyszeresfiolákat, felszereléseket. Alvarez felsorolta, miket látott a szobában, s a leírása alapján az egyik elcsomagolt gyógyszer a propofol volt. A boncolás szerint ezt a klinikai altatószert nagy adagban találták meg Jackson szervezetében, és ez okozta a teljes keringés-összeomlást és szívmegállást.
Az ügyész a bíróságon felmutatott egy infúzióstasakot és egy üveg propofolt, és megkérdezte Alvarezt, hogy ez volt-e az az orvosi eszköz, amit el kellett tüntetnie. A testőr igennel felelt a kérdésre, de azt is elmondta, ő mindvégig azt hitte, segít az orvosnak, mindaddig, amíg meg nem érkeznek a mentők. „Úgy hittem, hogy dr. Conrad Murray a legjobb szándékkal állt Mr. Jacksonhoz” – mondta a testőr.

 
Michael Jackson sikított, amikor meglátta haldokló apját
 
Michael Jackson sikított, amikor meglátta haldokló apját
 
Michael Jackson sikított, amikor meglátta haldokló apját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top