Sztárok

Képtelen lefogyni az RTL sztárja

Képtelen lefogyni az RTL Klub sztárja. Istenes Bencét, a NekedValó műsorvezetőjét már nyáron "Pocaknak" csúfolták kollégái. Akkor fogadkozott, hogy lefogy, de amióta a VV újra képernyőn van, látható, hogy Bencén még van pár kiló plusz.

Képtelen lefogyni az RTL sztárjaLeginkább Bence arcán látható, hogy meghízott a nyári szünet alatt, de a pocakját is gyakran takargatja a NekedValó műsorvezetője. „Azért híztam, mert az utóbbi egy évben nem tudtam sportolni, erre csak rátett, hogy éjszakánként mindig jól bekajáltam. Tíz kiló szaladt fel rám. Korábban versenyszerűen fociztam, amit abbahagytam, és teljesen ellustultam. Rákaptam a sörre is, de a rágcsálnivalókat és a gyorséttermi kajákat sem vetettem meg” – nyilatkozta még nyáron Bence, aki három hónapja fogadkozott, hogy megszabadul a pluszkilóktól. De a friss képek tanúsága szerint még most is ott van a kis toka…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top