Sztárok

A 42 éves anyuka meghódította az X-Faktort – videó

Egy 42 éves, kétgyermekes, egyedülálló anyuka hódította meg az X-Faktort. Az asszony évekig hallgatta, hogy már túl öreg az énekléshez, de bizonyított!

A 42 éves anyuka meghódította az X-Faktort - videóA 42 éves Stacy Francisnek állva tapsolt a közönség és a négy mentor az amerikai X-Faktorban. Az asszonynak egy ötéves és egy öt hónapos fia van, egyedülálló anyaként neveli gyermekeit, jelenleg arra sincs pénze, hogy beírassa nagyobbik fiát az iskolai előkészítőbe. Mégis inkább ezt választja, mint egy rossz kapcsolatot.
„Volt egy férfi, akivel nem úgy alakult a sorsunk, ahogy én azt gondoltam. Harmincéves korom óta hallgattam tőle, hogy öreg vagyok, és nem nekem való az éneklés, nem vagyok elég jó. Olykor meg is vert. Én pedig elhittem neki. Csak a fürdőbe bezárkózva mertem énekelni, amikor a gyerekek már aludtak” – mondta Stacy a kisfilmjében. Az asszony a mentorok kérdésére elmondta, azért csak most, 42 évesen meri megmutatni tehetségét, mert eddig nem volt hozzá bátorsága. Stacy a Natural Woman című dalt adta elő a selejtezőn, és ő volt az első továbbjutó Amerikában, akinek állva tapsoltak a mentorok.
Nézd meg az anyuka produkcióját videón! Az amerikai X-Faktor adásait pedig minden hétvégén megnézheted a Cool csatornán!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top