Sztárok

Medencében bújt össze a VV két sztárja

Seherezádé végre nyíltan kikezdett Gergővel. Nyilván nem taktikázik a lány, és csak véletlen, hogy azután vallott szerelmet, hogy a villalakók megtudták: két embernek csütörtökön távoznia kell.

Miután a villalakók megtudták, hogy jövő héten a 14-ből 2 embernek meg kell válnia a játéktól, és persze a többiektől, azt a feladatot kapták, hogy mindenkinek meg kell neveznie azt a személyt, akivel eltöltene egy intim búcsúestet, azaz egy randit. Elsőként Seherezádénak és Gergőnek adatott meg a lehetőség, hogy randizzanak, s a két fiatal ki is használta az alkalmat. „Van valami rezgés köztünk, és ezt te is érzed. Össze vagyunk zárva, és ez most felerősödött köztünk” – magyarázta a randi alkalmával Gergő Sehinek. „Ha kimegyünk, még tartozol nekem egy kajával és egy masszázzsal… Tételezzük fel, hogy én lennék a barátnőd. Az a tény, hogy ennyire törődsz a többi lánnyal, engem annyira idegesítene, hogy tuti szétvernék valamit a fejeden” – reagált Seherezádé. Ezután az alfahím meg a szőkeség forró romantikázásba kezdett a medencében.
A dolog különlegessége, hogy Veronika halálosan féltékeny volt Seherezádé és Gergő randija miatt. „Hogy lehet a Gergő oda a Sehiért? Hogy mondhat ilyet, hogy vibrálás van köztük?” – kérdezgette perceken keresztül döbbent arccal a szilikonos Alekosz-menyasszony.

fotó: RTL klub
Fotó: RTL Klub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top