Sztárok

OTO CHILI – a legújabb fitneszőrület!

Elégedett vagy a testeddel? Jó a kondíciód? Vagy csúnya alkut kötöttél már a zsírpárnákkal? Vágyakozva nézed a karcsú, izmos, feszes nőket, közben gyártod az ócska kifogásokat? "Nekem nincs időm, mert... azért nem, mert... képtelen vagyok, mert..."

OTO CHILI - a legújabb fitness őrület! Van jó megoldás! De nincs több kifogás! Ne csak vágyakozz egy jobb testre, tegyél érte! 

Ha azt mondanám: egy karnyújtásnyira van a feszes, karcsú, izmos tested, és csak napi 5 percet kell rászánnod otthon, érdekelne hogyan?

Itt az ideje, hogy felhagyj a magyarázatokkal, és mától nem több, mint napi 5 percet szánj tényleg a testedre! Hidd el, megéri!

Akarod látni az karcsú, izmos testedet? Napi 5 perc, és hamarosan megnézheted a tükörben!

A szingapúri OTO Bodycare® legújabb fejlesztése, az OTO CHILI® egy igazi áttörés a fitneszkészülékek piacán! Szinte az összes fontos izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, mégpedig olyan hatékonyan, hogy az eredményre nem kell sokáig várni!

Az OTO CHILI fitneszkészülék MINDEN korosztálynak és minden fittségi szintnek megfelel, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton képes ugyanazt a mozdulatsort elvégeztetni.

Az OTO CHILI több fárasztó és utálatos gyakorlatot egyetlen könnyű mozdulatba zárt:

  – felülés
  – fekvőtámasz
  – guggolás

OTO CHILI - a legújabb fitness őrület! Felejtsd el őket, kényelmetlenek, lassúak, megfájdulnak az ízületeid, a derekad.

Az OTO CHILI viszont kíméletes a háthoz, a derékhoz, közben hatékony a lényeges területek megdolgoztatásában.

Mivel minden izmod egyszerre mozog, időt is spórol neked, ezért elég az 5 perc naponta! Ha kevésbé érzed edzettnek magad, az 5 percet akár két részletben is elvégezheted, eleinte reggel és este 2-3 perc gyakorlat is megfelel, amíg az 5 perc nem megy egyszerre!

Aki pedig jó edzettségi szinten van, a legmagasabb fokozaton használva az OTO CHILI-t gyorsabban, hatékonyabb edzést tud elérni.

 

Az OTO CHILI a lényegre koncentál:

  • megdolgoztatja a has és a derék izmait
  • kőkeménnyé formálja a comb- és fenékizmokat
  • feszessé teszi a kar, a váll és a hát izmait

Mindezt napi 5 perc alatt!

 

OTO CHILI - a legújabb fitness őrület!

 

Mire vársz még?

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top