Sztárok

Sokkoló fotó a megcsalt Demi Moore-ról

Miután Demi Moore-t a Twitter királynőjének tartják – hiszen élete minden történéséről beszámol az interneten –, nem csoda, hogy férje hűtlenségét is a világhálón kommentálja. Igaz, elég furcsa módon...

Demi múlt hétvégi üzenetéből csak annyit lehetett sejteni, hogy házasságával gondok lehetnek, mert sajnálkozott kicsit, hogy egyedül tölti a házassági évfordulóját. Majd kiderült, hogy férjecskéje, a 33 éves Ashton Kutcher egy szőke, 23 éves nővel töltette az évfordulójukat egy szállodai szobában. A lány részletesen beszámolt a sajtónak az éjszakáról, majd két nappal később az is kiderül, hogy Kutcher és szeretője már június óta találkozgatnak. Ez sem légből kapott mese, számos fotó bizonyítja.
Demi Moore hétfőn azt írta Twitter-oldalára: „Átlátok rajtad.” Csütörtökön már képet is töltött fel magáról. A fotón olyan, akár egy halott nő, lecsukott szemmel fekszik az ágyon, arca pedig – némi drámai túlzással – tele van fájdalommal. Moore megint csak annyit írt a fotó alá: „Átlátok rajtad.” A színésznő ezen kívül nem igazán kommentálja az eseményeket. Habár az a hír járja, hogy házassága már hónapok óta megromlott, és a Twitteren üzenget csalfa férjének, a nyilvánosság előtt egy erős asszony képét mutatva, mosolyogva pózol új filmjének bemutatóján.

 
Sokkoló fotó a megcsalt Demi Moore-ról
A nyilvánosság előtt erős asszony képét mutatja
 
Sokkoló fotó a megcsalt Demi Moore-ról
„Átlátok rajtad” – írta a fotója alá a Twitteren

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top